Lazada Malaysia

02. Baju Kurung Murah2..clearance sale bermula lagi !!

0 KoMeN AnDa
Assalamualaikum,

SweetMuslimah ada membuat Clearance Sales.
Rugi sangat jika tidak mendapatkannya.
Klik jer link ni dan buat pesanan DISINI

Produk disini sangat2 berkualiti dan sangat berbaloi.
Tak seperti baju muslimah di luar yang nipis dan panas.
Pada harga Clearance, kita boleh dapat dengan harga sangat murah.

http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=2602_9
http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=2602_9













































Klik dan buat pesanan online sekarang
Klik sini ke shop sekarang !!

Oh ye, kat sweetmuslimah ni kene cepat. sebab stok dia sangat2 cepat sold out. ;)


01. Mentor milenia 2017 LIVE

0 KoMeN AnDa




Mentor Milenia [2017] - Ulangan


Uji Bakat Mentor Milenia 2017

Akim & Hazama Penentu

Black & Tomok Penentu

Konsert Minggu Pertama - Usop menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Kedua - Along menang keseluruhan :)
Episod 5 - Konsert Minggu 2

Konsert Minggu Ketiga - Alica menang keseluruhan :)
Episod 6 - Konsert Minggu 3

Konsert Minggu Keempat - Alica menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Kelima - Qalisya  menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Keenam -  Balkis menang keseluruhan :)
Episod 9 - Konsert Minggu 6

Konsert Minggu Ketujuh -  Anugerah Juara Lagu 31
Episod 10 - Anugerah Juara Lagu 31
( Beri laluan pada #AJL31 )

Konsert Minggu Kelapan -  syirah menang keseluruhan :)
Episod 11 - Konsert Minggu 8



07. WOW....Jubah Labuh FREE POS LAJU...

0 KoMeN AnDa
FREE POSLAJU OFFER

✔ Material Premium Grade Crepe(Berat dan Lembuuuutt)
✔ Lembut dan Sejuk, Gosok ala kadar.
✔ Lengan berZIP(Wudhu Friendly)
✔ Leher berZIP.(Nursing Friendly)
✔ Poket Serbaguna disebelah Kanan(Muat Galaxy Note 5)
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
OFFER NOW RM79 


06. Jualan Baju kurung Moden Murah2..JOM beli JOM !!

0 KoMeN AnDa
Assalamualaikum,

SweetMuslimah ada membuat Clearance Sales.
Rugi sangat jika tidak mendapatkannya.
Klik jer link ni dan buat pesanan https://goo.gl/bkW7lq

Produk disini sangat2 berkualiti dan sangat berbaloi.
Tak seperti baju muslimah di luar yang nipis dan panas.
Pada harga Clearance, kita boleh dapat dengan harga sangat murah.

















Klik dan buat pesanan online sekarang
https://goo.gl/bkW7lq

Oh ye, kat sweetmuslimah ni kene cepat. sebab stok dia sangat2 cepat sold out. ;)

05. Jubah Menawan OFFER murah..JOM klik tengok !!

0 KoMeN AnDa
SM11 Glam Black
FREE POSLAJU OFFER
✔ Material Premium Grade Crepe(Berat dan Lembuuuutt)
✔ Lembut dan Sejuk, Gosok ala kadar.
✔ Lengan berZIP(Wudhu Friendly)
✔ Leher berZIP.(Nursing Friendly)
✔ Poket Serbaguna disebelah Kanan(Muat Galaxy Note 5)
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan
OFFER NOW RM79 


Kurung Najwa klik sini untuk pembelian anda..STOCK TERHAD..

Reviews (14)



Verified Buyer

Sangat selesa.
Sangat selesa.


Verified Buyer

Service TERBAIKK....dan pantas...sya suke sangat2..kalau
Service TERBAIKK....dan pantas...sya suke sangat2..kalau boleh harap pihak puan dapat menambah size untuk collection yang lain...sedih nak sangat beli tapi size dah banyak habis...huhuhuhu....
Anyway semoga bisnes puan terus success n berkembang...Inshaa Allah.


Verified Buyer

cepat dan pantas
cepat dan pantas


Verified Buyer

Sangat berpuas hati. Penghantaran cepat
Sangat berpuas hati. Penghantaran cepat dan produk berkualiti pada harga yang berpatutan.


Verified Buyer

Pengurusan yg cekap dan mesra
Pengurusan yg cekap dan mesra

04. Siaran Ulangan Mentor Milenia 2017 LIVE

0 KoMeN AnDa




Mentor Milenia [2017] - Ulangan


Uji Bakat Mentor Milenia 2017

Akim & Hazama Penentu

Black & Tomok Penentu

Konsert Minggu Pertama - Usop menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Kedua - Along menang keseluruhan :)
Episod 5 - Konsert Minggu 2

Konsert Minggu Ketiga - Alica menang keseluruhan :)
Episod 6 - Konsert Minggu 3

Konsert Minggu Keempat - Alica menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Kelima - Qalisya  menang keseluruhan :)

Konsert Minggu Keenam -  Balkis menang keseluruhan :)
Episod 9 - Konsert Minggu 6

Konsert Minggu Ketujuh -  Anugerah Juara Lagu 31
Episod 10 - Anugerah Juara Lagu 31
( Beri laluan pada #AJL31 )

Konsert Minggu Kelapan -  syirah menang keseluruhan :)
Episod 11 - Konsert Minggu 8


03. Viral Dato Hattan Bengang Dimalukan Black Kerana Tidak Professional Mentor Melinia 2017

0 KoMeN AnDa